• Nfc-401 / 402-F3-B Integrated synchronous switch with miniature circuit breaker and switch

    Nfc-401/402-F3-B Saklar sinkronisasi terintegrasi kanthi pemutus sirkuit miniatur lan saklar

    F3 seri terintegrasi (sinkron) ngalih

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Mode kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi daya: ≤ 3VA

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antarmuka RJ45

    Setelan alamat: 1 ~ 32 bisa disetel

    Apa ndhukung platform cloud: opsional

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 0.84kg (total suplemen) 0,92kg (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 200 × 104 × 95mm

  • NFC-401 / 402-F1 Mechatronics synchronous switch

    NFC-401/402-F1 Mechatronics ngalih sinkron

    Parameter teknis saklar F1

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 3VA

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: pandhuan / sekrup

    Bobot: 0,54kg (total suplemen) 0,62kg (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 143 × 90 × 100 mm

    Deskripsi Model: kontrol kapasitor telung fase / kontrol kapasitor fase siji

    Mode instalasi: nggambar dimensi / pedoman mode instalasi rel / cara instalasi sekrup piring

  • Nfc-401 / 402-LS Synchronous switch for 16 point polarized AC measurement technology

    Nfc-401/402-LS Saklar sinkronisasi kanggo teknologi pangukuran AC polarisasi 16 titik

    Seri LS

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: 2500m

    Suhu kerja: - 20 + 55

    Suhu panyimpenan: - 25 + 60

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: 3VA

    Wektu nanggepi: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    10kvar siji voltase tahan 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: 100mV

    Hubungi tahan voltase: 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 0,84kg (suplemen total) 0,86 (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 180 × 115 × 78mm