• Ntc-tg2 Thyristor switch for1000V system

    Ntc-tg2 Tyristor ngalih kanggo1000V sistem

    Seri switch voltase dhuwur TG2

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 45 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 220 V AC

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kv / 0.48kv / 0.69kv / 1kv

    Mode kontrol: sudut kontrol eksternal / sudut kontrol internal

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 15va

    Wektu nanggepi: ≤ 20ms

    Saiki SCR: 300A / 400A / 500A / 800A

    Perlindhungan saiki: 0 ~ 1200A luwes

    Perlindhungan suhu: wiwitan 45,, proteksi 65 ℃

    Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 3500v / 2500V

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: mudhun lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 34,5kg

    Ukuran sakabèhé: 500 × 477.4 × 265.4mm

  • Ntc-tg1 high voltage thyristor switch

    Saklar thyristor voltase dhuwur Ntc-tg1

    Seri switch voltase dhuwur TG1
    kahanan lingkungan
    Dhuwur poster: ≤ 2500m
    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 45 ℃
    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃
    Pasokan listrik sing digunakake: 220 V AC
    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kv / 0.48kv / 0.69kv / 1kv
    Mode kontrol: sudut kontrol eksternal
    Tegangan kontrol: DC12V 10mA
    Konsumsi daya: ≤ 15va
    Wektu nanggepi: ≤ 20ms
    Saiki SCR: 300A / 400A
    Perlindhungan saiki: 0 ~ 600A luwes
    Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V
    Kontak tahan voltase: ≥ 3500v / 2500V
    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana
    Setelan alamat: Ora ana
    Platform cloud dhukungan: ora
    Mode mlebu lan metu: mudhun lan metu
    Instalasi: sekrup
    Bobot: 34,5kg
    Ukuran sakabèhé: 422 × 295 × 234mm

  • NFC-TT-S/D thyristor switch

    Saklar thyristor NFC-TT-S / D

    Seri TT

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: 2500m

    Suhu kerja: - 20 + 55

    Suhu panyimpenan: - 25 + 60

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: 12v

    Wektu nanggepi: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    10kvar siji voltase tahan 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: 0,7V

    Hubungi tahan voltase: AC 2000V

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 3,04kg (total rugi) 3,54kg (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé:

    Kompensasi total: 190 × 115 × 190mm

    Sub suplemen: 212 × 136 × 190mm

  • NFC-TSC-S/D Thyristor switch controlled by network port

    NFC-TSC-S / D Saklar thyristor kontrol karo port jaringan

    Seri TSC

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

    Mode kontrol: port jaringan / DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 12va

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 20kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

    Perlindhungan suhu: wiwit 45 ℃ lan nglindhungi 65 ℃

    Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antarmuka RJ45

    Setelan alamat: 1 ~ 32 bisa disetel

    Apa ndhukung platform cloud: opsional

    Mode mlebu lan metu: kiwa lan tengen metu / munggah lan mudhun

    Instalasi: sekrup

    Bobot: udakara 3,7kg

    Ukuran sakabèhé: 140 × 181 × 185mm

  • NFC-TK-S/D Thyristor switch for 690V system

    NFC-TK-S / D Tyristor ngalih kanggo sistem 690V

    Seri TK

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 220 V AC

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV, sistem 0.69kv

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 12va

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 90kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 20kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

    Perlindhungan suhu: wiwit 45 ℃ lan nglindhungi 65 ℃

    Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: udakara 5,74kg

    Ukuran sakabèhé: 265 × 160 × 180mm

  • Nfc-tc-s / D Over current protection function of capacitor fast switching switch

    Nfc-tc-s / D Liwat fungsi proteksi saiki kapasitor ngalih cepet

    Saklar kapasitor seri TC saklar cepet

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 12va

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 20kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

    Perlindhungan suhu: wiwit 45 ℃ lan nglindhungi 65 ℃

    Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

    Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: kiwa-tengen terus

    Instalasi: sekrup

    Bobot: udakara 3,9kg

    Ukuran sakabèhé: 160 × 181 × 170mm

  • Nfc-401 / 402-F3-B Integrated synchronous switch with miniature circuit breaker and switch

    Nfc-401/402-F3-B Saklar sinkronisasi terintegrasi kanthi pemutus sirkuit miniatur lan saklar

    F3 seri terintegrasi (sinkron) ngalih

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Mode kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi daya: ≤ 3VA

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antarmuka RJ45

    Setelan alamat: 1 ~ 32 bisa disetel

    Apa ndhukung platform cloud: opsional

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 0.84kg (total suplemen) 0,92kg (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 200 × 104 × 95mm

  • Capacitor switching switch for reactive power compensation of nfc-f2 0.4k system

    Ngalih kapasitor kanggo kompensasi daya reaktif sistem nfc-f2 0.4k

    Seri F2

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Mode kontrol: kontrol port jaringan

    Konsumsi daya: ≤ 3VA

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: antarmuka RJ45

    Setelan alamat: 1 ~ 32 bisa disetel

    Apa ndhukung platform cloud: opsional

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: pandhuan / sekrup

    Bobot: 0,6kg

    Ukuran sakabèhé: 143 × 90 × 107mm

  • NFC-401 / 402-F1 Mechatronics synchronous switch

    NFC-401/402-F1 Mechatronics ngalih sinkron

    Parameter teknis saklar F1

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: ≤ 2500m

    Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

    Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: ≤ 3VA

    Wektu respons: ≤ 40ms

    Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    ≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

    Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: pandhuan / sekrup

    Bobot: 0,54kg (total suplemen) 0,62kg (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 143 × 90 × 100 mm

    Deskripsi Model: kontrol kapasitor telung fase / kontrol kapasitor fase siji

    Mode instalasi: nggambar dimensi / pedoman mode instalasi rel / cara instalasi sekrup piring

  • Nfc-401 / 402-LS Synchronous switch for 16 point polarized AC measurement technology

    Nfc-401/402-LS Saklar sinkronisasi kanggo teknologi pangukuran AC polarisasi 16 titik

    Seri LS

    kahanan lingkungan

    Dhuwur poster: 2500m

    Suhu kerja: - 20 + 55

    Suhu panyimpenan: - 25 + 60

    Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

    Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV

    Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

    Tegangan kontrol: DC12V 10mA

    Konsumsi daya: 3VA

    Wektu nanggepi: 40ms

    Kapasitas kontrol: 40kvar telung fase 480v tahan voltase

    10kvar siji voltase tahan 250V

    Perlindhungan saiki: Ora ana

    Perlindhungan suhu: Ora ana

    Gulung tekanan kontak: 100mV

    Hubungi tahan voltase: 1600V AC

    Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

    Setelan alamat: Ora ana

    Platform cloud dhukungan: ora

    Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

    Instalasi: sekrup

    Bobot: 0,84kg (suplemen total) 0,86 (sub suplemen)

    Ukuran sakabèhé: 180 × 115 × 78mm