NFC-TK-S / D Tyristor ngalih kanggo sistem 690V

Katrangan singkat:

Seri TK

kahanan lingkungan

Dhuwur poster: ≤ 2500m

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Pasokan listrik sing digunakake: 220 V AC

Tegangan kerja sing dirating: 0.4kV, sistem 0.69kv

Tegangan kontrol: DC12V 10mA

Konsumsi daya: ≤ 12va

Wektu respons: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 90kvar telung fase 480v tahan voltase

≤ 20kvar voltase tahan siji 250V

Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

Perlindhungan suhu: wiwit 45 ℃ lan nglindhungi 65 ℃

Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

Setelan alamat: Ora ana

Platform cloud dhukungan: ora

Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

Instalasi: sekrup

Bobot: udakara 5,74kg

Ukuran sakabèhé: 265 × 160 × 180mm


Detail Produk

Tag Produk

Saklar switching kapasitor seri TK cocok kanggo saklar switching kapasitor sing digunakake kanggo kompensasi daya reaktif listrik sistem <0.69kv. Iki nggunakake modul penyearah sing dikontrol silikon minangka piranti ngoper, pemicu trafo pulsa, algoritma pangukuran mikrokomputer chip tunggal kecepatan tinggi kanggo mesthekake yen saiki wis dipedhot ing titik persilangan nol, ora ana arus mlebu sing ngalih, lan wektu respons kurang saka 20ms, Bisa menehi ganti rugi kanthi efektif kanggo mbukak dampak, protektor suhu internal lan algoritma kontrol suhu, supaya kipas bisa digunakake kanthi cukup lan aman; aplikasi proteksi liwat-saiki bisa nyegah risiko over-saiki sing disebabake resonansi sistem lan alasan liyane.

 

1. T: Apa sampeyan perusahaan dagang utawa pabrikan?

A: Kita produsen kapasitor profesional luwih saka 8 taun.

 

2. P: Apa sampeyan nyedhiyakake conto? iku gratis utawa ekstra?

A: Ya, kita bisa menehi conto kanthi gratis nanging ora mbayar biaya pengiriman.

 

3. P: Suwene wektu pangiriman sampeyan?

A: Umume 5-7 dina yen barang wis kasedhiya. Utawa 7-25 dina yen barang ora ana ing stok, jumlah kasebut miturut jumlah.

 

4. P: Kepiye pabrik sampeyan babagan kontrol kualitas?

A: Kita duwe set lengkap proses sistem mriksa kualitas. Masalah kualitas, sampeyan bisa ngubungi sales lan manajer, insinyur kami bakal ngrampungake masalah kasebut lan janji bakal ngganti barang utawa mbalekake dana sampeyan.

 

5. P: Apa syarat-syarat pembayaran sampeyan?

A: 30% T / T sadurunge, paling apik sadurunge dikirim. Iki bisa dirembug. Yen sampeyan duwe pitakon liyane, wenehana dihubungi kaya ing ngisor iki.

 

6. P: Apa syarat-syarat pembayaran sampeyan?

A: Kita minangka klompok pertama pemasok jaminan perdagangan. Setuju netepi kuwajiban kualitas produk lan delilvery. Selehake pesanan atrial kanthi Jaminan Dagang.

 

7. P: Jaminan kualitas utawa layanan purna jual?

A: Kabeh produk duwe jaminan 2 taun. Yen ana keluhan kualitas, kita bakal menehi solusi sajrone 7 dina.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK