Nfc-tc-s / D Liwat fungsi proteksi saiki kapasitor ngalih cepet

Katrangan singkat:

Saklar kapasitor seri TC saklar cepet

kahanan lingkungan

Dhuwur poster: ≤ 2500m

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

Tegangan kontrol: DC12V 10mA

Konsumsi daya: ≤ 12va

Wektu respons: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 60KVAR telung fase 480v tahan voltase

≤ 20kvar voltase tahan siji 250V

Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

Perlindhungan suhu: wiwit 45 ℃ lan nglindhungi 65 ℃

Gulung tekanan kontak: ≤ 0.7V

Kontak tahan voltase: ≥ 2000V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: Ora ana

Setelan alamat: Ora ana

Platform cloud dhukungan: ora

Mode mlebu lan metu: kiwa-tengen terus

Instalasi: sekrup

Bobot: udakara 3,9kg

Ukuran sakabèhé: 160 × 181 × 170mm


Detail Produk

Tag Produk

Saklar ganti kapasitor seri TC pas kanggo kompensasi daya reaktif daya 0.4kV. Iki nggunakake modul SCR minangka piranti switching, pemicu trafo pulsa, algoritma pangukuran mikrokomputer chip chip kecepatan tinggi canggih kanggo mesthekake yen saiki disambungake ing titik persimpangan nol, ora ana arus inrush switching, lan wektu respons kurang saka 20ms, bisa menehi ganti rugi kanthi efektif kanggo mbukak dampak, protektor suhu internal lan algoritma kontrol suhu, supaya kipas bisa digunakake kanthi cukup lan aman; aplikasi proteksi liwat-saiki bisa nyegah risiko over-saiki sing disebabake resonansi sistem lan alasan liyane.

 

Perusahaan njupuk "efisiensi tinggi, inovasi, integritas lan win-win" minangka filosofi bisnis, ngupayakake nggawe budaya perusahaan sing apik, lan njupuk mode manajemen anyar, teknologi sing sampurna, proses sing dioptimalake lan kualitas sing apik minangka basis kaslametan. Kita mesthi ngetrapake prinsip pelanggan dhisik lan kualitas dhisik. Kita gelem nggarap sampeyan kanthi produk lan layanan berkualitas tinggi kanggo nggawe listrik ijo sesuk.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK