• Kabutuhan pemisahan fase kompensasi otomatis kanggo kapasitor kompensasi daya reaktif cerdas

    Pemisahan fase kompensasi otomatis kapasitor kompensasi daya reaktif cerdas bisa dipérang dadi kompensasi otomatis telung fase lan kompensasi otomatis fase pamisah miturut properti. Kompensasi otomatis kapasitansi telung fase yaiku ...
    Waca liyane
  • Apa fungsi kapasitor daya voltase kurang cerdas ing struktur

    Kapasitor daya voltase murah cerdas ngliwati peralatan kompensasi daya reaktif voltase murah sing ana ing struktur, nyadari mode kontrol desentralisasi lan manajemen terpusat anyar; sistem kompensasi nduweni ciri kurang saka piranti, ...
    Waca liyane
  • Proses operasi kapasitor daya

    (1) Operasi kapasitor sing aman Kapasitor kudu dioperasikake kanthi voltase sing dirating. minangka Kanggo wektu iki, ora bisa digunakake ing kisaran 5% saka voltase sing dirating; nalika ngluwihi 1,1 kaping voltase sing dirating, mung operasi jangka cendhak sing diidini. Nanging, keterlibatan sing akeh banget ...
    Waca liyane