N7-40 Kvar co ganti rugi kapasitor cerdas anti harmoni

Katrangan singkat:

Kapasitor cerdas seri N7

kahanan lingkungan

Dhuwur poster: ≤ 2500m

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 45 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Voltase sing dirating: 0.4kV

Kapasitas sing dirating: ≤ 40kvar telung tahap

≤ 10kvar barang siji

Kelas proteksi: IP20

Standar eksekutif: gb15576-2008

Bobot: udakara 25.68kg (30F)

Elemen ngoper: ngalih sinkron

Fungsi proteksi: overrunter saiki / overtemperature / harmonik

Harmonis: kanthi harmoni sing ditindhes

Mode kompensasi: kompensasi fase pamisah / kompensasi telung fase


Detail Produk

Tag Produk

Modul kapasitor cerdas seri N7 nggunakake saklar sinkronisasi minangka elemen switching, sing nggabungake sekring kasus cetakan, kontroler, switching switch, kapasitor silinder, reaktor lan modul dadi siji, sing cocog karo lapangan harmoni. Sinyal kontrol nganggo antarmuka RJ45. Fungsi proteksi liwat-saiki ngalangi risiko over-current sing disebabake dening resonansi sistem. Modul kasebut ndhukung aplikasi aplikasi platform cloud lan informasi operasi modul( Negara, wektu ganti, wektu operasi, suhu, lsp); nyedhiyakake data amba kanggo operasi lan perawatan jarak jauh sing ora dijaga.

 

Kita nyedhiyakake standarisasi, spesialisasi, macem-macem elemen lan layanan kualitas tinggi sing trampil saben sistem jaringan pasar 27 sing kuat. Sugeng klien global hubungi kita kanggo kerja sama jangka panjang! Kangge, ngarep-arep komunikasi lan kerja sama karo sedulur kerajinan lapangan elektron lan menehi kontribusi kanggo lapangan kita bebarengan!

 

P: Apa GAMBAR PRODUK LAN LABEL kasedhiya?

A: Kita bakal nawakake sawise sampeyan pesen utawa sadurunge dikirim.

 

P: APA SYARAT KEMAS KANGGO?

A: Umume, kita nggawa barang ing kothak putih netral lan karton coklat.

 

P: APA MOQ Sampeyan?

A: MOQ biasane SPQ, sanajan gumantung karo pesanan tartamtu.

(Sampel kasedhiya yen pembeli bisa mbayar biaya pengiriman.)

 

P: Kepiye Sampeyan Nggawe BISNIS KANGGO JANGJENG LAN hubungan sing apik?

A: 1. Kita pengin menehi conto yen panuku pengin nggawe hubungan jangka panjang karo kita.

2. Kita njaga kualitas lan rega sing kompetitif supaya pelanggan entuk manfaat.

3. Kita ngajeni pelanggan minangka kanca lan tulus nggawe bisnis lan kekancan karo dheweke, ora preduli saka ngendi.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK