JKWI-12 (A / B) -32-S / D antarmuka jaringan RJ45 kontrol kompensasi cerdas

Katrangan singkat:

Jkwi seri

kahanan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Cara pangukuran: Sampling II + 2U / 3I + 3U / AC

Pasokan listrik sing digunakake: 380VAC, 50Hz

Perlindhungan: voltase, voltase, suhu lan harmoni

Skema kontrol: suplemen CO / suplemen CO + sub suplemen

Mode output kontrol: antarmuka jaringan

Statis (a) / dinamis (b)

Jumlah kapasitor kontrol: 12/32 (A / b)

Antarmuka mesin manungsa: LED

Komunikasi: antarmuka jaringan RJ45

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi paksa: Ora ana

Blok terminal: jinis plug

Kontrol kuadran: rong kuadran

Bobot: A: 0,74kg B: 0,78kg

anti-gangguan:

Ambane kolom pulsa (MS): 15

Voltase pucuk sepur pulsa: 2KV, 1kV

Polaritas pulsa: positif lan negatif

Wektu aplikasi: 30

Dhukungan latar mburi: ora

Ukurane mbukak: 138 × 138mm

Orientasi aplikasi: bangunan Park


Detail Produk

Tag Produk

Jkwi seri reaktif reaktif kompensasi otomatis kontrol antarmuka antarmuka mesin-wong nganggo layar LED sing amba, suhu sekitar sing luwih akeh, desain limang tombol, kontrol sing fleksibel lan trep. Antarmuka kompensasi daya reaktif duwe rong mode konfigurasi standar, output 12 saluran (A / b) utawa output port serial RJ45 32 saluran, sing bisa nyukupi kebutuhan konfigurasi sing beda-beda, Tanpa ngganti kontroler, output suhu / voltase / proteksi harmoni bisa dipilih kanthi sewenang-wenang utawa kabeh, sing bisa menehi keamanan sistem.

 

Pangukuran sing Tepat.

 

Bisa ngukur paramèter kayata 3 phase saiki, 3 phase phase, 3 phase split-phase power aktif, 3 phase split-phase reactive power, 3 phase split-phase power factor, total voltase distorsi harmonik voltase, lan total distorsi harmonik saiki lan liya-liyane. .

 

Compenastion Daya.

 

ZD-MC Controller ndhukung kompensasi daya reaktif adhedhasar pangukuran sing pas. Kaluwihan: Opsional kanggo ngoper manual utawa mode ngoper kanthi otomatis / Tanggepan cepet / langkah kontrol / kapasitansi sing akurat, setelan kapasitas bebas kapasitas / conto jumlah fisik kanggo daya reaktif, ora ana kejutan, ora ana zona mati / output kontrol sing ditrapake kanggo switch thyristor, switch senyawa , switch sinkronis dll.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK