JKWD-12 (A / B) Sambungake switch komposit Mode kontrol sawetara LCD Controller kompensasi daya reaktif cerdas

Katrangan singkat:

Seri Jkwd

kahanan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Mode pangukuran: Sampling 1I + 2U / AC

Pasokan listrik sing digunakake: 220 VAC, 50 Hz

Perlindhungan: voltase, voltase lan harmoni

Skema kontrol: suplemen CO

Mode output kontrol: statis (a) / dinamis (b)

Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 12 (A / b)

Antarmuka mesin manungsa: LCD

Komunikasi: RS-485

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi dipeksa: Ya

Blok terminal: jinis plug

Kontrol kuadran: rong kuadran / papat kuadran

Bobot: A: 0,78kg B: 0,72kg

anti-gangguan:

Ambane kolom pulsa (MS): 15

Voltase pucuk sepur pulsa: 2KV, 1kV

Polaritas pulsa: positif lan negatif

Wektu aplikasi: 30

Dhukungan latar mburi: ora

Ukuran mbukak: 113 × 113 mm / 138 × 138mm

Orientasi aplikasi: pelanggan industri


Detail Produk

Tag Produk

Kontrol kompensasi otomatis seri Jkwd seri reaktif nganggo jinis LCD tampilan kode LCD rusak (Tiongkok / Inggris) tampilan LCD, kompensasi daya reaktif 12 saluran (A / b) output kontrol, teori kontrol kabur, klasik diwiwiti saka teori kontrol sing asli lan maju , nambah efisiensi panggunaan lan umur piranti sing dikontrol. Tampilan streamline cilik lan apik lan desain terminal plug-in lengkap nyedhiyakake pangguna kanthi cepet lan debugging.

 

Kontrol rugi otomatis seri Jkwd seri reaktif cocok kanggo penyesuaian otomatis saka kompensasi kapasitor

piranti ing sistem distribusi tegangan rendah (cekak kontrol). Ngaktifake faktor daya kanggo nggayuh negara sing wis disetel pangguna, luwih apik

efisiensi pemanfaatan trafo listrik, nyuda kelangan garis lan ningkatake kualitas pasokan listrik, saengga bisa nambah mupangat ekonomi

lan mupangat sosial.

 

perusahaan kita Minangka perusahaan penjualan produk elektronik sing macem-macem, kanthi tim manajemen profesional, macem-macem latar mburi industri, institusi pendanaan profesional, ing kisaran nasional duwe jaringan pemasaran lan layanan sing sampurna. Wilayah layanan sales kalebu 20 provinsi lan kutha ing China lan wis nggawe kerjasama sing raket. Ing pangembangan perusahaan, kita ora lali ngoptimalake layanan pelanggan. Kanthi kekuwatan ekonomi lan teknologi sing kuat, profesional sing berkualitas lan layanan berkualitas tinggi lan efisien, kita nggawe citra perusahaan sing apik ing masarakat, sing wis dipercaya lan dipuji dening kabeh lapisan masyarakat lan pelanggan. Kita wis menang evaluasi paling dhuwur kanggo pelanggan anyar lan lawas kanthi semangat sing padha!


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK