Layar LCD JKWB1-12 (A) Sambungake saklar komposit LCD Controller kompensasi daya reaktif cerdas

Katrangan singkat:

JKWB1-16

kahanan lingkungan

Ketinggian: ≤ 2500

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 60 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 70 ℃

Cara pangukuran: Sampling AC 1i-2u

Pasokan listrik sing digunakake: umume kanggo ngukur sadurunge

Perlindhungan: voltase, voltase, kontrol suhu, harmoni

Skema kontrol: suplemen CO

Mode output kontrol: statis (a) / dinamis (b)

Jumlah sirkuit kapasitor kontrol: 16 (A / b)

Antarmuka mesin manungsa: LCD

Komunikasi: antarmuka jaringan RJ45 / RS-485

Akurasi pangukuran: ± 0,5%

Sirkulasi paksa: Ora ana

Blok terminal: fiksasi sekrup

Kontrol kuadran: rong kuadran

Bobot: 0,56kg

anti-gangguan:

Ambane kolom pulsa (MS): 15

Voltase pucuk sepur pulsa: 2KV, 1kV

Polaritas pulsa: positif lan negatif

Wektu aplikasi: 30

Dhukungan latar mburi: ora

Ukurane mbukak: 113 × 113 mm

Orientasi aplikasi: jaringan listrik umum


Detail Produk

Tag Produk

Jkwb1-16 seri reaktif daya kompensasi otomatis kompensator nganggo jinis tampilan LCD LCD rusak kode tampilan LCD Tiongkok, antarmuka dialog mesin sing ramah, operasi kunci karet sing sensitif, antarmuka kontrol suhu sing pas kanggo nyedhiyakake kontrol suhu lan kontrol ventilasi sing cocog kanggo awak kabinet, Rugi daya reaktif yaiku output 6, 12, 16 A / B, fungsi proteksi sing sampurna, nggawe komponen sistem dadi kerja sing aman lan aman.

 

Napa milih kita

1. Suplier mandheg sacara global.

2. Saklawasé 20 taun pengalaman profesional ing industri perkakas listrik.

3. Dhukungan teknologi online profesional kanggo nyampurnakake solusi energi energi kanthi gratis.

4. Layanan penjualan sing wis pengalaman, rega sing kompetitif.

5. Kualitas lan jaminan garansi sing bisa dipercaya: 12 wulan utawa luwih

5. Apa wae pesanan gedhe utawa cilik, kita bisa menehi layanan siji-sijine.

6. Adhedhasar mupangat mutural, nggawe bisnis win-win lan sesambetan dawa.

 

Kita duwe insinyur profesional & tim sales, sing tujuane nyedhiyakake layanan lengkap. Kabeh anggota tim sales antusias, semangat, lan tanggung jawab sing apik. Lan para insinyur duwe perusahaan lan kreativitas sing hebat. Kita bakal nggunakake sikap paling apik kanggo nyedhiyakake layanan sing paling apik.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK