NFC-PCA-NTSC / 0,48 / 7% / 40 / G-FU penindasan harmoni kapasitor cerdas jaringan distribusi tegangan kurang nyuda garis

Katrangan singkat:

Modul kapasitor cerdas seri NTSC

kahanan lingkungan

Dhuwur poster: 2500m

Suhu kerja: - 20 + 45

Suhu panyimpenan: - 25 + 60

Voltase sing dirating: 0.4kV

Kapasitas dirating: 80kvar telung tahap

20kvar item siji

Kelas proteksi: IP20

Standar eksekutif: gb15576-2008

Bobot: 54.16kg (30g)

Elemen ngoper: Thyristor

Fungsi proteksi: liwat suhu saiki / luwih

Harmonis: kanthi harmoni sing ditindhes

Mode kompensasi: kompensasi fase pamisah / kompensasi telung fase


Detail Produk

Tag Produk

Modul kapasitor cerdas seri NTSC nggunakake saklar thyristor minangka elemen switching, lan nggabungake pemutus sirkuit, switch switch, kapasitor silinder, reaktor lan modul dadi siji, sing cocog karo lapangan harmoni. Sinyal kontrol nganggo antarmuka RJ45. Fungsi proteksi liwat-saiki ngalangi risiko over-current sing disebabake dening resonansi sistem. Modul ndhukung aplikasi aplikasi platform cloud, informasi operasi modul (status, urip) Iki bisa menehi data amba kanggo operasi lan pangopènan jarak jauh tanpa pengawasan.

 

Kita wis lulus sertifikasi sistem manajemen mutu ISO9001 lan sertifikasi sistem manajemen lingkungan ISO14001. Produk kami duwe sertifikasi CE, CCC. Wiwit didegake, nilai lan reputasi wis saya apik miturut persetujuan pelanggan. Perusahaan kita wis pindhah saka mode dagang awal menyang entitas integral produktif saiki. Saiki kita duwe 100 buruh lan area pabrik 3000m2, kalebu desain tim lan teknologi 5 wong. Kargo DOTO diekspor menyang Jepang, Turki, India, Vietnam, Singapura, Rusia lan negara liyane. Kita terus nyuplai produk bermutu, dhukungan teknis lan layanan sawise-adol kanggo para pelanggan liwat pengalaman teknis sing akeh, peralatan canggih lan sistem manajemen lengkap.

 

I. Tips Keamanan

1. instalasi, kabel lan pengoperasian peralatan iki kudu ditindakake sesuai karo cara lan langkah-langkah sing ditemtokake ing manual iki, lan kudu diwenehi perhatian marang diagram diagram lan label diagram terminal modul kasebut.

2. cangkang modul pancen wis rusak, aja terus nginstal lan digunakake, hubungi supplier produk.

3. instalasi modul kudu tundhuk karo kabeh prosedur operasi keamanan sing relevan, kudu liwat kabel lan ukuran kabel sing bener kanggo njamin keamanan operasional lan reliabilitas operasional.

4. modul bakal ngasilake voltase dhuwur kanggo keamanan pribadi. Ing pandhuan profesional sesuai karo instruksi lan spesifikasi keamanan instalasi peralatan, bisa digunakake!

II. Lingkup lan karakteristik aplikasi

1. modul cocog kanggo lapangan harmoni.

2. modul nggunakake teknologi ngoper cepet, teknologi canggih, kinerja stabil lan andal.

3. struktur modular, kombinasi fleksibel, ekspansi sing gampang, instalasi sing gampang, gampang dirawat.

4. modul nduweni tampilan LCD Tiongkok lan tampilan tabung digital kanthi rong cara, operasi sing gampang, perawatan gampang, kondusif kanggo nemokake kesalahan lapangan.

5. modul duwe rong mode switch: miniatur circuit breaker lan sekring.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK