Ngalih kapasitor kanggo kompensasi daya reaktif sistem nfc-f2 0.4k

Katrangan singkat:

Seri F2

kahanan lingkungan

Dhuwur poster: ≤ 2500m

Suhu kerja: - 20 ℃ ~ + 55 ℃

Suhu panyimpenan: - 25 ℃ ~ + 60 ℃

Pasokan listrik sing digunakake: 380V (ing fase L1 lan L3)

Tegangan kerja sing dirating: sistem 0.4kV

Dinilai saiki digunakake: 90a (resistif)

Mode kontrol: kontrol port jaringan

Konsumsi daya: ≤ 3VA

Wektu respons: ≤ 40ms

Kapasitas kontrol: ≤ 40kvar telung fase 480v tahan voltase

≤ 10kvar voltase tahan siji 250V

Perlindhungan saiki: 0 ~ 99A bisa disetel

Perlindhungan suhu: Ora ana

Gulung tekanan kontak: ≤ 100mV

Kontak tahan voltase: ≥ 1600V AC

Antarmuka kontrol komunikasi: antarmuka RJ45

Setelan alamat: 1 ~ 32 bisa disetel

Apa ndhukung platform cloud: opsional

Mode mlebu lan metu: munggah lan metu

Instalasi: pandhuan / sekrup

Bobot: 0,6kg

Ukuran sakabèhé: 143 × 90 × 107mm


Detail Produk

Tag Produk

Saklar Mechatronics (sinkron) F2 seri ditrapake kanggo saklar switch kapasitor sing digunakake kanggo kompensasi daya reaktif ing sistem 0.4kV. Iki nganggo teknologi pangukuran AC siji-chip 16 bit lan algoritma tangkapan nyebrang nol maju kanggo mesthekake yen saben tumindak ngalih akurat lan supaya ora kena pengaruh tumindak cabang kapasitor ing kothak listrik. Tindakan saklar kontrol nggunakake antarmuka RJ45, lan fungsi proteksi sing luwih gedhe saiki ngalangi sistem supaya ora harmoni Versi ditingkatake ndhukung aplikasi platform cloud lan nyedhiyakake data amba kanggo operasi lan pangopènan jarak jauh tanpa pengawasan.

 

P1: Kepiye kualitas kontrol pabrik sampeyan?

A1: Kualitas paling penting kanggo kita. Kanggo ngontrol kualitas sing luwih apik, kita duwe QC profesional. Kabeh produk liwat inspeksi liwat QC sadurunge dikirim.

P2: Apa MOQ sampeyan?

A2: MOQ kanggo pesanan grosir diwiwiti saka 1pc, kanggo urutan OEM diwiwiti 50-100 pcs.

P3: Apa sampeyan nawakake Layanan OEM & ODM?

A3: Ya, saka desain produk nganti kemasan, para insinyur bisa ngrancang persis kaya sing sampeyan butuhake. Sembarang jinis nyithak logo utawa desain kasedhiya yen jumlah pesanan sampeyan apik

 

P4: Kepiye cara njupuk conto?

A4: Biasane, kita mung nyedhiyakake conto gratis kanggo klien biasa. Kanggo klien anyar, kita bisa ngasilake biaya sampel sawise pesanan akeh.

P5: Apa wektu pengiriman conto?

A5: Kita butuh 3 ~ 4 dina kanggo conto normal, 4 ~ 6 dina utawa luwih bakal yen sampel dibutuhake OEM, lan banjur bakal dikirim liwat ekspres lan tekan 15 dina.

P6: Apa cara ngirim?

A6: Bisa uga pengiriman Laut, Airlift lan Express (EMS, UPS, DHL, TNT lan FEDEX). Dadi sadurunge nggawe pesanan, hubungi kami kanggo konfirmasi cara pengiriman sing disenengi.

P7: Kepiye cara mbayar dhuwit?

A7: Kanggo urutan conto, kita bisa nampa Western Union, transfer Wire utawa Escrow.

Nanging kanggo pesanan Kumpulan, kita ndhukung jangka Pembayaran kanthi T / T (deposit 30% sadurunge, saldo 70% sadurunge dikirim).


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    KATEGORI PRODUK