about

Xinxiang swell Electronic Technology Co., Ltd.dununge ing ring njaba Selatan Zona teknologi tinggi Xinxiang, diubengi karo perguruan tinggi lan universitas, riset ilmiah lan swasana akademik. Saiki, perusahaan duwe 60 karyawan, sing bakat ilmiah lan teknologi kalebu luwih saka 35%. Lingkup bisnis kalebu R&D lan adol peralatan robot cerdas, produk listrik, instrumen lan meter cerdas, sensor, mesin pertanian lan aksesoris; pangembangan produk listrik lan piranti lunak operasi lan layanan konsultasi teknis; lan operasi perdagangan impor asing.

Basis P&P kalebu Beijing, Shanghai, Nanjing, Shenzhen lan Guangzhou, kanthi jaringan penjualan ing saindenging negara. Perusahaan kasebut duwe tim layanan penjualan berkualitas tinggi sing ngliputi saindhenging negara, nyedhiyakake layanan lengkap, tliti lan cepet kanggo para pelanggan kapan wae. Ing taun-taun pungkasan, perusahaan kita siyap-siyap mbangun tim riset lan pangembangan platform pangopènan sing cerdas. Minangka pelopor ing industri listrik, kanthi gumantung karo konsep arsitektur integrasi manajemen energi lan teknologi digital, kita wis nggawe solusi lengkap kanggo manajemen kualitas tenaga. Telung tautan pamrentahan analisis deteksi mbentuk loop tertutup, nyedhiyakake solusi lan produk profesional kanggo sistem tenaga listrik lan perusahaan sing nggunakake daya. Kita bakal nggawe lingkungan listrik sing luwih aman lan resik kanggo nglindhungi tenaga ijo global.

Saiki, perusahaan duwe limang seri produk bintang, kalebu kontrol kompensasi daya reaktif, saklar komposit lan saklar thyristor, kapasitor cerdas lan instrumen jaringan, kabeh dikembangake kanthi independen lan diproduksi dening perusahaan, Perusahaan uga duwe lokakarya produksi modern, peralatan tes canggih, peralatan uji kompatibilitas elektromagnetik, baris perakitan chip otomatis SMT lan platform pangembangan perangkat keras sing efisien, uga tim pangembangan cetakan lan desain dhewe, sing bisa njamin kontrol independen produksi sing cocog kanggo produk anyar, lan kinerja kualitas lan faktor keamanan bisa dikontrol kanthi lengkap, mula perusahaan kita duwe dhewe Saliyane duwe hak impor lan ekspor independen, merek produk uga bisa ngrewangi pelanggan jaban rangkah kanggo entuk produksi OEM lan ODM. Ing taun 2020, perusahaan kasebut uga duwe tata strategis ing pasar global. Saliyane ngekspor produk Tiongkok menyang jagad iki, uga wis nggawe balai pameran produk internasional. Adhedhasar impor China kanggo sawetara produk asing sing diwakili, bisa nyinaoni promosi utawa operasi lan pangopènan produk internasional ing saluran domestik.

factory (1)
factory (4)
factory (3)
factory (6)
factory (5)
factory (2)

Hubungi kita, kita bakal bisa kerja bareng nggawe sarwa canggih.