banner2
banner3
banner 1

Napa PILIH KAMI?

Fokus menehi solusi sajrone 5 taun.

OEM-JKWD1-16

OEM-JKWD1-16

NFC-3050

NFC-3050

Babagan Kita

Bengkak
Profil Perusahaan

Xinxiang swell Electronic Technology Co., Ltd. dununge ana ing ring njaba Selatan Zona teknologi tinggi Xinxiang, diubengi dening perguruan tinggi lan universitas, riset ilmiah lan swasana akademik. Saiki, perusahaan duwe 60 karyawan, sing bakat ilmiah lan teknologi kalebu luwih saka 35%. Lingkup bisnis kalebu R&D lan adol peralatan robot cerdas, produk listrik, instrumen cerdas lan meter ..

PRODUK UTAMA